Zitski

Ola. Afgelopen dinsdag ben ik voor de 1e training naar Snowworld geweest. Het was even puzzelen om mij goed in het stoeltje te krijgen, maar gelukkig lukte dat.

Het skien voelt best vreemd. Ik had nooit meer zoiets verwacht te kunnen doen, dus ik was erg blij. De therapeuten waren ook erg tevreden. Nu nog 3 keer oefenen en dan richting Oostenrijk in januari.

Woensdag was ik helemaal gebroken. Het was toch wel erg intensief geweest, maar wel op een goede manier. Had zelf ook het idee dat ik ook er net weer wat meer rek in me heupen door had gekregen. Je zit natuurlijk vrij diep in het stoeltje voor langere tijd. Dus qua therapie vind ik dat ik nu meer moet skieen 😉

De dagen ga hier nog snel voorbij. Ben veel aan het trainen en aan het rusten tussendoor. In de avond vaak echt gesloopt, maar dat is positief omdat je dan het gevoel hebt dat je alles hebt gegeven die dag. Wel nog probleem met een wondje in de teen waardoor ik nog niet kan zwemmen.