Einddatum kliniek

Deze week de einddatum van de revalidatie in Sophia te horen gekregen. Vrijdag de 13e is de laaste dag hier. Toepasselijk, wat kan er fout gaan ;). Het is wel een week of 2 eerder dan verwacht, maar het is ook erg goed om straks gewoon weer thuis te zijn.

Nu druk regelen dat ik therapie verder kan oppakken. Ik ga niet poliklinisch verder bij Sophia omdat het eigenlijk nu veel fitness en fysiotherapie is, en dat kan overal, en vooral een stuk dichterbij.

Ik ben voor de 2e keer wezen oefenen met het zit skieen. Dit ging net weer een stukje beter. Ze hadden een iets andere zitskie die nog wat lager was en ik kon weer wat verder buigen in de heupen. Heb ook nog even sneeuw gehapt 🙂 Gelukkig viel ik goed en het dat ook weer geleerd. Heb ook de formulieren voor de inschrijving van de reis ingeleverd. Nu duimen dat ik ook daadwerkelijk mee kan. Er vind namelijk ook een 2e screening plaats en dan kan je alsnog te horen krijgen dat je niet mee kan.

De komende weken is het nog even de laatste loodjes voordat ik thuis kom. Dus veel trainen en oefenen. Dat was het weer 🙂