Wondroos deel 2

De antibiotica is gelukkig aangeslagen en de wondroos is weer weg. Waarschijnlijk is de oorzaak een wondje in de grote teen de aanstichter van de de ellende. Deze wordt nu ook goed in de gaten gehouden en verwachting is dat deze ook gauw geneest.

Afgelopen weekend gelukkig wel weer thuis geweest. Thuis slaap ik dan toch weer wat beter en heb je meer je eigen ritme dan in de kliniek. Tenminste kunnen genieten van de mooie dagen, lekker in de zon gezeten.

Vrijdags ben ik wezen passen in de zitski. Geheel tegen de verwachting in pas ik nu al in de zitski. Eerlijk gezegt had ik dat zelf niet verwacht, maar dit zorgt ervoor dat ik binnenkort al een keer in Snowworld kan gaan oefenen. Weer een stapje dichterbij de wintersport 🙂

Nu zorgen dat ik weer gauw het niveau heb van voordat ik ziek werd. Gelukkig kan ik weer vol aan de slag.