Tripje ziekenhuis

Wat heb ik nu weer uitgespookt? Ik had al een week last van griep, maar ik had het idee zal wel met het weer te maken hebben, misschien op de toch gezeten oid en mijn broertje was ook ziek thuis geweest met griep en meer mensen bij de kliniek hadden griepklachten. Geen probleem, uitzieken en weer verder. Het duurde bij mij wat langer, ik dacht dat het misschien wel kwam doordat mijn weerstand lager is.

Helaas kreeg ik op de 9e dag opeens 40,7 koorts en had ik het idee dat ik een spier had verrekt in mijn been. Ook mijn voet deed een hoop pijn, maar daar dacht ik van dat het door de fysio kwam. Bij Sophia wouden ze terecht geen risico nemen met die temperatuur en werd er toch besloten om mijn vrijdagavond in te sturen naar het ziekenhuis.

In het ziekenhuis stelde ze de diagnose Erysipelas (wondroos) of Cellulitis. De symptomen komen deels overeen met griep. Ik had in het begin namelijk het idee dat het onzin was om naar het ziekenhuis te gaan.

Ik heb vrijdagnacht geslapen in het het LUMC, en zaterdags ben ik vervoerd naar het Leyenburg omdat het LUMC vrij vol lag. De antibiotica doet zijn werk en de roodheid in het been is al flink verminderd. Vandaag krijg ik waarschijnlijk te horen dat ik met ontslag kan en de kuur kan afmaken in de revalidatie en thuis.

Wel weer een flinke domper, alles ging erg goed en nu dit ertussen. Nu dus even doorbijten en dan hopelijk weer gauw vol aan de revalidatie.