Tijd vliegt

De tijd in de kliniek gaat hard. We zijn nu al weer 2,5 week verder sinds de laatste blogpost.

Ik ben elke dag nog aan het oefenen om weer wat meer spieren te krijgen in de benen, heupen en torso. Het is echt van 0 beginnen dus de stapjes die ik maak zijn erg klein. Ook de conditie van die spieren mag erg verbeterd worden. De armen zijn wel redelijk, maar de rest niet 🙂

De stukjes op de motomed gaan steeds langer en makkelijker. Ook heb ik met de handbike een stuk gefietst, 24,5KM naar scheveningen door de duinen. Het was fijn om er ook echt even helemaal uit te zijn.

De vlos is helaas nog niet klaar. De schoenmaker was zelf ook een paar dagen ziek dus nu staat de planning voor a.s. dinsdag. Ik ben benieuwd.

Heel misschien ga ik in januari zelfs op wintersport 🙂 Er is gevraagd of ik interesse heb om mee te gaan met de zitski reis die door het Sophia wordt georganiseerd. Lijkt me erg gaaf, maar we moeten wel kijken of ik uberhaupt wel in z’n zitski kan. Je moet je redelijk opvouwen, en laat dat nu niet echt een sterk punt meer zijn. Wel ga ik elke keer een stukje verder met de heupen, maar ik kom amper bij de 90 graden. Dat is natuurlijk al een stuk meer als voorheen, maar het is nog een lange weg.

Met het weer van afgelopen week (en komende week??) is het niet echt aantrekkelijk geweest om buiten te fietsen. Hopelijk wordt het gauw weer wat minder wisselvallig.

Tot binnenkort weer.