6 weken controle

Vandaag drukke dag gehad. Naar het LUMC geweest voor controle van de heupen.

Er zijn vandaag ook foto’s gemaakt van de heup en ik hoef gelukkig morgen niet apart terug voor foto’s. Volgens de chirurg was alles goed, geen verrassingen.

Bij Sophia ook een gesprek gehad. Ze zijn ook tevreden hoe het nu gaat. Ze hebben de verwachting dat de revalidatie nog 8 weken zal duren (klinisch) en daarna poliklinische revalidatie. Ik ben zelf ook wel blij hierom, dat geeft mij de kans om te werken aan mijn revalidatiedoelen.

Morgen krijg ik nieuwe VLOS (voorlopig orthopedische schoenen) aangemeten. We gaan proberen de voet weer in de juiste stand te krijgen omdat de situatie weer veranderd is. Gelukkig zijn de neuropathie klachten flink verminderd sinds vorig jaar waardoor er een stuk meer mogelijk is.

Voor de rest veel spierpijn en lekker moe s’avonds. Geeft een voldaan gevoel om echt flink bezig te zijn.