Op naar Sophia

Vandaag het groene licht gehad. Vrijdag ga ik naar het Sophia. De laatste en lange fase van de revalidatie gaat beginnen.

Het duurde allemaal wat langer als gedacht. De wond van de 2e ingreep bleef lang lekken, veel oud bloed van de operatie moest er nog uit komen. Gelukkig is dat de laatste dagen erg opgeknapt waardoor ze het verantwoord vinden om mij naar het Sophia te laten gaan.

Afgelopen dagen ook langzaam weer wat geoefend met lopen in de brug. Het is erg pittig. Mijn spieren en gewrichten zijn toch weer flink achteruit gegaan in de afgelopen maand. Alles weer oprekken en vooral wennen aan de nieuwe stand. Ik heb goede hoop dat ik ver ga komen, verder dan dat men verwacht had.

Nu nog 2 nachtjes in het ziekenhuis. Ik probeer hier er het beste van te maken. Kan gelukkig al veel in de rolstoel zitten en van de afdeling af. Gelukkig daardoor ook weer wat normaal eten naar binnen ipv de standaardhap die je hier elke dag krijgt. Het mooie weer en buiten zitten is ook een welkome afwisseling.

Tot de volgende update.