Uiteraard een maar

Vandaag is er nogmaals bloed geprikt omdat de wond van de 2e ingreep nogsteeds lekt. Niet veel, maar wel genoeg om het goed in de gaten te blijven houden of het erger wordt of dat ik symptomen krijg die duiden op een ontsteking.

De arts heeft vandaag mijn bloed opnieuw getest en de ontsteking waarden waren licht gestegen t.o.v. 3 dagen terug. De transfer naar Sophia gaat door en volgende week woensdag controle. Maarrrrrrrr, mocht de wond woensdag nog lekken dan gaan ze wel spoelen. Klote, maar het is niet anders. Komende dagen dus rustig aan doen en duimen dat de wond goed dicht gaat. Men wil gewoon zorgen dat het geen kans kan krijgen om geinfecteerd te raken of dat er toch iets zit te broeien. Geheel begrijpelijk, maar het zo natuurlijk wel erg vervelend zijn.

Even afwachten dus.