10 dagen later

Zo, weer tijd voor een update. Ik ben helaas nog in het LUMC. De 2e operatie is goed gegaan, maar de wond blijft lekken. Er komt redelijk wat “oud” bloed uit elke dag. Er zit een flinke bloeduitstorting en ze denken dat die ervoor zorgt dat de wond niet dicht gaat en er veel bloed uit komt.

Er werd gesproken over de wond spoelen. Dit houdt in dat ik weer open zou moeten. Gelukkig willen ze het nog aankijken. Ik ben er sowieso nog heel het weekend. Het Sophia zit ook al te wachten tot ik daar heen kan.

Voor de rest gaat het goed. Pijn is laag. Moet wel verplicht bedrust houden, dat is wel frustrerend want ik voel dat ik al meer kan. Maar zodra ik mobiliseer gaat de wond meteen een stuk meer lekken en dat willen ze toch beperken.

Hopelijk in de loop van de volgende week goed nieuws. Voorlopig braaf afwachten.