2e operatie

De 2e operatie is ook geslaagd. Vreemd om na al die tijd weer “compleet” te zijn. Er zit nu aan beide kanten een heup. De operatie is goed verlopen, de wond is weer groot. Helaas lekt hij wel vrij veel en had ik afgelopen nacht daardoor lage hb waardes en bloeddruk. Er zijn vannacht nog 2 zakjes bloed in gegaan en nu in de ochtend lijkt alles al weer wat beter te gaan. Ben wel lekker bleek 🙂

Plan is nu om te zorgen dat de wond zo snel mogelijk helemaal dicht is. Ik hoef daarom vandaag nog niks te doen met oefeningen. Ben ik wel blij om omdat ik slecht had geslapen.

Kortom, alles is goed gegaan, post operatief is het wat zwaarder dan de vorige keer maar nu kijken wat het komende week brengt. Ik hoop dat ik gauw naar de revalidatie kliniek kan om de 1e echte stappen te zetten.