2e heup

Vandaag goed nieuws gehad dat de 2e heup op 20 juli wordt geplaatst. Het gaat nu allemaal wel snel. Had het eigenlijk niet verwacht omdat de wond nog een heel klein beetje lekt, maar de chirurg ziet het allemaal zitten.

In het weekend ook een dagje (en waarschijnlijk nachtje) naar huis. Ook wel fijn.

Voor de rest is het een vreemde gewaarwording dat alles een keertje meezit. Ik rol overdag gewoon een beetje door het ziekenhuis en kan in de avond ook buiten de deur eten. Het maakt het gelukkig wel wat makkelijker. Ik lig op een zaal met 4 bedden, en na de oude mensen in de 1e week nu een jong iemand uit Bonaire. De andere heeft dezelfde achternaam als ik. Het ziekenhuis durft wel, als die dezelfde humor heeft worden het zware dagen voor het personeel hier 😉

Vandaag ook op bezoek geweest bij de Hematologie. Was wel even een flinke knoop in mijn maag, maar ben blij dat ik daar weer eens de nurse practitioner heb kunnen spreken die mij zo in het begin heeft geholpen.