Enkele dagen later

Afgelopen dagen zijn goed verlopen. De wond geneest goed. De chirurg heb ik zaterdagochtend toevallig gesproken omdat hij weekenddienst had. Hij wist mij te melden dat ik voor 20 juli (jawel, juli) op de planning sta voor de andere kant. Woensdag wordt hier definitief de knoop over doorgehakt, maar de plek is momenteel gereserveerd.

Afgelopen vrijdag voor het eerst op de nieuwe heup gesteund, nog erg pittig. Wel gaat het elke dag beter. Ik ben ook al naar buiten geweest om te genieten van het goede weer. Vrijdag mocht ik ook van de morfine af. Ik sta er nog versteld van hoe goed het allemaal gaat, de genezing en de voortgang. Het harde werken wordt beloond.

Heel misschien ga ik volgend weekend ook een paar nachtjes naar huis. Als het zo door gaat zie ik daar zelf geen problemen mee. Scheelt toch weer slapen in het ziekenhuis, want dat blijft een uitdaging 🙂