Lekke band

Vandaag kennisgemaakt met de rolstoel ANWB ;). Voor de 2e keer in een week tijd een lekke band. Sta je dan 🙂 Gelukkig kwamen ze maandag avond snel langs zodat ik dinsdag weer gewoon langs werk kon. Helaas was het dinsdagavond weer raak. Vanochtend stond er weer een monteur. De band bleek niet goed gemonteerd te zijn. Achja, het is nu weer verholpen.

De overige zaken gaan allemaal door. De e-bike wordt binnenkort geleverd. Ik kreeg bericht van de gemeente dat een dezer dagen contact met me wordt opgenomen om een afspraak te maken voor levering. Ik ben erg benieuwd. Helaas is de entree nog niet aangepast. Het gaat redelijk traag bij de VVE. De gemeente is ook op bezoek geweest om te controleren of de badkamer daadwerkelijk verbouwd is. Toch goed dat er tegenwoordig controle plaatsvind. Kan snappen dat er flink mee gefraudeerd werd.

Het gaat ook redelijk goed op werk. Binnenkort komt er een afspraak om te kijken hoeveel ik kan werken. Ik ben erg benieuwd, het voelt allemaal erg goed en het is fijn om weer wat te kunnen gaan doen.

De 17e ga ik weer naar het LUMC voor een test wegens de MRSA.