Kuurtje

Wat later dan de oorspronkelijke planning was is de afgelopen week de antibiotica kuur gestart. Afgelopen donderdag ben ik begonnen en vrijdag mocht ik genieten van een dag flinke ellende. Overgeven en misselijk, fijne combinatie. Gelukkig gaat het nu in het weekend langzaam weer wat beter. Ik denk dat het starten met de combinatie van 3 antibiotica weer even wennen was voor het lichaam. Nu tot en met woensdag weer de kuur en daarna 90 dagen (je leest het goed πŸ™ ) een lage dosering antibiotica. Ik hoop niet dat het betekend dat ik ook 90 dagen moet wachten voordat men mij definitief schoon verklaard. Ik moet over anderhalve week naar de microbioloog en dan zal ik dat vragen hoe het zit. Het zou vervelend zijn als dat de operatie nog meer vertraagd.

Voor de rest gaat alles goed. Afgelopen weken ben ik wat regelmatiger naar werk gegaan en merk dat de oude ik daar weer helemaal naar boven komt. Of dat nou leuk is voor de collega’s? πŸ˜‰ πŸ˜‰ Gelukkig zijn de reacties erg positief van mensen en ook van de directie. Ik heb weer een hoop bij te leren en krijg de ruimte om trainingen te volgen.

Thuis gaat het ook zijn gangetje. De badkamer is verbouwd doorΒ http://www.loodgieterleidschendam.nl/ en het is erg netjes geworden. Ik ben er blij mee. Het leven wordt hierdoor weer een stapje makkelijker thuis. Ook ben ik me druk aan het verdiepen in domotica, om dingen draadloos aan te sturen via de telefoon. De ontwikkelingen daarin zijn erg hard gegaan en er is veel mogelijk.

Tevens heb ik een nieuw huisgenootje!

Helaas is het maar tijdelijk πŸ™ want ze gaat over een paar weken weer verhuizen naar haar nieuwe huisje. Maar het is leuk om tijdelijk een beestje te zien πŸ™‚

(null)