2015 nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Zo het nieuwe jaar is weer van start gegaan. Had ik vorig jaar nog het idee: fuck 2013, nu denk ik: fuck 2014 🙂 Gelukkig ben ik toch wel flink vooruit gegaan en blijft het een weg van 3 stappen vooruit, 2 achteruit. Maar het is vooruit!

Afgelopen dinsdag op bezoek geweest bij de microbioloog van het LMUC om te bespreken welke mogelijkheden er zijn. Gelukkig hebben ze hoop omdat de MRSA nog vatbaar is voor meerdere soorten antibiotica. Het plan is binnenkort weer te starten met een nieuwe kuur van 3 verschillende antibiotica en daarna iets langer door te gaan met een lagere dosis. Omdat het virus in de keel zit mag ik aanstaande dinsdag een bezoekje brengen aan de KNO-arts in het LUMC. Hiermee wil men uitsluiten dat er iets zit wat het virus onderhoudt of zorgt dat de behandeling slecht aanslaat. Ik ben blij dat ik er zo snel terecht kan.

Ik krijg momenteel weer fysiotherapie aan huis. Ik kreeg veel last van me stuit maar gelukkig gaat dat ook de goede kant weer op. Ik ben weer vol aan de bak met allerlei oefeningen.

Over het algemeen gaat het best goed. Gisteren een reuze gezellige avond gehad met vrienden die hier kwamen eten. We hebben erg uitgebreid gekookt en het was ouderwets gezellig. Een goed gevoel gaf dat na die lange tijd. Tevens ben ik vandaag sinds dat ik ziek ben weer eens naar de bioscoop geweest. Ook dat ging zonder problemen, op de lekkere stortbui na onderweg naar de bios 🙂 Het vergt uiteraard wat planning maar het is goed te doen.

De feestdagen zijn ook goed verlopen. Gezellig bij familie geweest, ouderwets met ze allen bij Oma en ook thuis met de familie gegourmet. Oud en nieuw was genieten van het vuurwerk, zie het bijgevoegde foto’s.

Komende week wordt de badkamer aangepakt zodat ik een. stapje dichterbij kom om minder afhankelijk van de thuiszorg te worden. Voor de rest streef ik er naar om vaker bij mijn oude werkgever over de vloer te komen om daar iedereen van zijn werk af te houden. Het is leuk om iedereen van werk weer te zien en fantastisch dat ze me altijd zijn blijven steunen.

Het zal weer even duren voordat er een update komt. Nu eerst wachten tot de kuur wordt gestart (waarschijnlijk pas rond 20 januari) en dan weer de uitslagen. Mocht er wat bijzonders opkomen dan plaats ik uiteraard hier weer een berichtje, maar geen nieuws blijft goed nieuws.

IMG_2835.JPG

IMG_2837.JPG