Stil

Het is alweer een maandje geleden sinds de laatste post op het blog. Maar gelukkig is geen nieuws goed nieuws. Het is een drukke maand geweest.

De 2e MRSA test die op 3 maart is afgenomen is gelukkig schoon. Volgende week op naar de 3e test. Maar gezien er nu tussenpozen van 2 weken worden gedaan tussen de testen heb ik goede hoop gekregen dat ik onderhand echt schoon ben. Maar niet te vroeg juichen. De lage dosering antibiotica is ook goed te doen, ondanks dat het echt 3 maanden moet.

Ze hebben geprobeerd de e-bike af te leveren, maar helaas bleek er nog niet voldoende rekening te zijn gehouden met mijn lengte. Ik kon ermee e-biken, helaas geen bochtjes maken :). Er wordt nu een onderdeel besteld vanuit Duitsland. Dus het zal nog enkele weken duren voordat ik er mee op pad kan. Nu met het mooie weer begint het wel erg te kriebelen.

De aanpassing van de entree van de flat gaat helaas erg langzaam. Het begint nu wel te dringen omdat de e-bike daadwerkelijk gebruikt gaat worden. To be continued.

Het re-integreren gaat voorspoedig. Er zit een ritme in aan het bezoeken van kantoor en ik ben niet meer vermoeid als ik ben geweest.

De fysiotherapie werpt ook zijn vruchten af. Ik kan steeds beter wat stukjes met het looprek lopen. Je moet denken van de huiskamer naar de deur en dat soort dingen. Het gaat traag, maar het lukt wel. Ook ben ik weer een stukje sterker geworden en meer conditie.

Mede daardoor ga ik meer op pad. Samen met Jef bijvoorbeeld met de randstadrail naar de stad geweest of samen met pa, oom en buurmannen een dag naar de motorbeurs in Utrecht. Ik merkte dat het motorvirus zeker niet weg is. Het was een erg leuke dag. Wel vreemd toen ik iemand tegenkwam die me jaren niet had gezien en niet van de kanker wist. Ben ook weer eens lekker uit eten geweest.

Voor de rest de gebruikelijke dingen. Weer een bezwaar bij het CAK indienen. Ze hadden mijn inkomen over 2012 aangepast nadat ik bezwaar had ingediend. Alles goed na dik 6 maanden. Krijg ik nu weer een aanslag, weer met het verkeerde inkomen van 2012. Dan bel je op, krijg je te horen dat het een andere afdeling is en ik opnieuw bezwaar moet indienen om het aangepast te krijgen :D. Het is dat de brieven al liggen maar het is gewoon treurig voor de mensen die niet de energie hebben om steeds met het CAK in bezwaar te gaan en er dus niet op kunnen vertrouwen dat men juiste aanslagen verstuurd.

Hopelijk over 2 weken het goede nieuws dat ik klaar ben met de MRSA en een afspraak bij de orthopeed kan maken. Ik kijk er in elk geval erg naar uit.