MRSA vrij

Vandaag de uitslag gehad van de MRSA test, ik ben schoon. Nu moet voor het protocol ik nog 2 keer getest worden en deze moeten ook allebei goed zijn voordat de contactisolatie wordt opgeheven. Maar dit is al erg goed nieuws 🙂 🙂 🙂

Het is afgelopen week een intense week geweest. Ben druk bezig geweest met alles te regelen om terugkeer naar huis mogelijk te maken. Alles komt nu rap dichterbij en ik heb ook echt het gevoel dat ik mij straks thuis kan redden.

Gisteren is door Henk een mooie nieuwe wc geplaatst die 10cm hoger is dan de oude zodat ik er makkelijker op kan. We zijn nog aan het kijken wat we met de badkamer gaan doen.

Vandaag ga ik namelijk sinds anderhalf jaar weer naar mijn huis. Het zal erg vreemd worden voor mij, want er is een hoop gebeurd in die 1,5 jaar. Niet meer lopend, konijn dood en gescheiden.

Nu ben ik hard aan het werk voor de nieuwe start. Vandaag heb ik ook nog een gesprek met de orthopeed om te bespreken wat de toekomstplannen zijn betreffende de situatie met de heupen. Gezien de vooruitgang die ik maak in de revalidatie heb ik goede hoop.

Dit was het voor deze keer, ik zal gauw een nieuwe post plaatsen als ik thuis ben geweest en meer weet.