MRSA deel 2

Een kleine update omtrent de MRSA. Helaas is de 1e behandeling niet effectief geweest waardoor de bacterie nog aanwezig is.

Vandaag starten we met antibiotica en weer grondig wassen met een soort disinfectant. Ik moet 10 dagen aan de antibiotica en het grondig wassen voor 5 dagen. Na de 10 dagen moet ik een week wachten, daarna wordt ik getest en dan weer 5 dagen wachten op de uitslag. Oftewel 22 dagen verder weet ik pas of ik schoon ben 🙁

Opzich voel ik me nog redelijk, er zijn wel verwachtingen dat ik van de antibiotica bijwerkingen ga ervaren, maar we gaan het meemaken. Ik kom de dagen goed door en ga ook nog af en toe naar buiten. De voorbereidingen om naar huis te kunnen zijn ook in volle gang. Langzaam maar zeker vallen alle puzzelstukjes op hun plek. Het zal een hoop rust geven als het straks oktober is en alles geregeld is.

Het zal dus wel weer even duren voordat ik nieuws zal plaatsen want ik verwacht komende tijd weinig te kunnen melden betreffende de voortgang van de MRSA.

Plantjes doen het goed. 1e oogst.

IMG_2524.JPG