Huisbezoek

Gisteren sinds een hele lang tijd weer eens thuis geweest. Het was heel raar, maar het gaf toch een erg goed gevoel. Alles wat ik moest doen ging goed. Ik kon op de wc en onder de douche en het balkon op komen.

Ik ben blij dat de woonkamer en de keuken ruim is zodat ik alles kan doen. En omdat het zo goed ging mag ik aanstaande zaterdag voor het eerst een dag naar huis. Ik verwacht dat het goed zal gaan. Daarna als er een nieuw bed is kan ik ook een dag + nacht naar huis. Kijk er nu al naar uit, lekker op eigen tijd kunnen leven en zelf wat lekkers maken om te eten.

Tevens heb ik gisteren een gesprek gehad met de orthopeed. Hij was blij met de vorderingen die ik maakte. We hebben een nieuwe afspraak gemaakt voor 2 december en als dan alles goed gaat maken we een afspraak voor het vervangen van de rechterheup. Afhankelijk hoe dan alles gaat kijken we wanneer dan de linkerheup ook vervangen wordt. Het zal lastig worden maar we moeten het even afwachten. Ik ben er in elk geval erg blij mee en dit is ook naar verwachting. Dan zal ik in februari 2015 onder het mes kunnen.

Dinsdag krijg ik een nieuwe rolstoel en voor de rest is het afwachten of de gemeente nog de aanpassingen in de badkamer gaat betalen en een automatische deuropener in de portiek. Al het andere is goed onderweg en verwacht ik geen problemen meer mee.

Tot de volgende update!