Schoenen

Gisteren mijn voorlopig orthopedisch schoeisel mogen ontvangen. De schoenen zijn vrij groot 🙂 en hebben een hoge hak wegens de spitsstand van de voeten. Ze zitten erg prettig, de voeten hebben voldoende ruimte en steun. Ik heb onderaan een foto toegevoegd.

Aangezien ik nieuwe schoenen had, besloot ik ze meteen maar in te lopen 😉 Ik heb een halve meter geschuifeld met het looprek :). Was erg zwaar maar dit is erg positief. Het is belangrijk dat ik straks een klein beetje met het looprek kan voortbewegen zodat ik mij thuis kan redden.

Voorlopig moet ik nog flink door oefenen om zelf op te kunnen staan en straks uit bed te komen. Hier gaat veel energie in zitten en s’avonds helemaal op. Wel is het fijn om te merken dat er ook kleine vooruitgang is.

Uiteraard heb ik ook weer nieuwe problemen. Mijn tenen zijn steeds ontstoken. De nagels blijven ingroeien en dit is erg pijnlijk, vooral bij het staan. Nu meerdere keren per dag in de biotex en de dokter heeft zich ook al uitgeleefd op enkele nagels. Nu hopen dat het gauw opknapt.

Dat vat het wel weer samen. De 1e paprika is aan het groeien en volgens mij heb ik momenteel geen verdere bijzonderheden. Tot de volgende blogpost 🙂

20140625-135429-50069030.jpg