Op naar het Sophia

Kwam er zojuist achter dat ik de vorige blogposting niet zichtbaar had gemaakt, excuses 🙂

Gisteren geopereerd, alles is weer goed gegaan. Wel fijn dat het plotseling zo snel kon. Ik ben dus maar enkele dagen in de Eshoeve geweest en was dinsdag alweer terug in het LUMC. Gisterochtend als 2e geopereerd en ze waren na een uurtje alweer klaar. Het bijkomen duurde weer even maar ik was om 14h00 alweer terug op de afdeling. Morgen wordt er nog een foto gemaakt om te kijken of ze daadwerkelijk alle kralen eruit hebben 😛

We gaan nu de transfer naar het Sophia regelen. Helaas had ik toendertijd een afspraak gemaakt met een revalidatiearts die 2 jaar op wereldreis ging, en haar opvolger is inmiddels ook niet meer in de dienst en de huidige revalidatiearts weet niks van de afspraken af die in het verleden zijn gemaakt (begrijpelijk). Hierdoor moet ik helaas wel de molen in en moet overal netjes de procedure worden gevolgd die soms wel 2 weken kan duren werd mij verteld. Ik hoop natuurlijk dat het sneller gaat. Mijn chirurg gaat nog kijken of hij het proces kan bespoedigen want hij had nog een e-mail met de afspraken die toendertijd gemaakt waren. We zullen het zien.

Vandaag of morgen komt hier de transferverpleegkundige of de revalidatiearts van het LUMC langs om het proces te starten. Het lijkt de bedoeling te zijn dat ik ook in het LUMC zal blijven en rechtstreeks naar de revalidatiekliniek zal gaan. Hierdoor kan ik helaas geen afscheid nemen van het team wat mij in de Eshoeve 🙁 Voor de zusters die mijn blog lezen, bedankt voor jullie hulp en steun!!!

En nu natuurlijk nog de leuke LUMC verhalen. Vanochten de zuster in de stress, ik zou morgen een afspraak hebben bij de Nucleaire geneeskunde voor een onderzoek. De zaalarts wist ook van niks en voor mij was dit ook nieuw. Na een half uur kwamen ze er gelukkig achter dat de zuster verkeerd had gekeken. Het was een afspraak voor 25 april 2013, vorig jaar dus. Ik hou op dat soort momenten echt van het LUMC.

Nu aansterken, hopen dat de onstekingswaarden dalen en ik gauw naar het Sophia kan. Ik hou jullie op de hoogte van mijn verhuizing.