Time flies?

 

Timeflies

Volgens mij gaat de tijd opeens te snel. Gisteren tikte ik nog een bericht dat ik pas over 2 a 3 weken geopereerd zou worden, nu kan ik melden dat ik aanstaande woensdag onder het mes ga. Ik was helemaal verbijsterd dat het zo snel was. Ter controle nog gebeld met het LUMC maar het klopt. Ik ben er wel blij mee, want dan hoef ik niet nog een keer helemaal te herstellen en wordt ik nu geopereerd terwijl ik nog aan het herstellen ben van de laatste operatie.

Aangezien dat nu in een stroomversnelling is gekomen moet ik ook gauw regelen dat de verhuizing naar het Sophia geregeld wordt. Helaas is de arts die mij behandelde op wereldreis, haar opvolger is alweer uit dienst en de huidige revalidatiearts weet niks van eventuele afspraken af en kan/wil me niet helpen om de opname te bespoedigen. Ik ben nu aan het proberen via de psycholoog en de fysiotherapeut te regelen dat dit alsnog mogelijk is. Maar ze zijn allebei niet bereikbaar, en morgen is het al paasweekend. Dat wordt niks 🙂 dus we zien wel hoe het loopt.

Vanochtend ook een fijn gesprek gevoerd met de zaalarts over het fijne slechte nieuws dat hij mij had gegeven wat niet bleek te kloppen. Eerst ontkende hij dat hij het gezegd had, daarna was het niet helemaal zo bedoeld en als laatste was het om te motiveren. Excuses waren op dat moment nog ver te zoeken. Helaas was ik daar niet tevreden mee en heb ik duidelijk uitgelegd wat z’n uitspraak met iemand doet en zijn omgeving. Na hem duidelijk uitgelegd te hebben wat ik van hem dacht en hoe je met mensen om dient te gaan en zich bewust te maken dat inlevingsvermogen zeker helpt als je slecht nieuws brengt kwamen er toch nog excuses. Ik merk wel dat ik soms toch mijn geduld en vriendelijkheid verlies de laatste tijd. Ik heb gewoon niet meer de energie ervoor en behandel dan z’n lul zoals hij mij behandeld.

Maarja genoeg geklaagd. We gaan gelukkig verder en op weg naar het Sophia. Ik hoop dat daar het weer verder gaat met de vooruitgang 🙂 Vind het wel jammer om de Eshoeve te gaan verlaten, heb ondanks de situatie hier een goede tijd gehad. Maar een nieuw behangetje is meer dan welkom.