Klote nieuws :(

De titel zegt het al. Helaas niet zulk goed nieuws gekregen van de PET-scan die afgelopen week is uitgevoerd. Er is verhoogde ontstekings activiteit in de rechterheup (wat verklaarbaar is door de operaties) maar ook in de linkerheup. Tevens is de heupkop ingestort en dat kan samen met de eventuele bacterie de extra pijn veroorzaken.

Aangezien de bloedresultaten ook steeds geen goed beeld gaven of de bacterie weg zou zijn, is het plan om nu de linker heupkop ook te verwijderen. Hierdoor wordt een eventuele plek waar de bacterie kan nestelen ook weggehaald. Het is immers allemaal dood bot wat daar zit en het plan was toch om ooit een nieuwe linker heup te plaatsen, de vraag en hoop was toen wanneer.

Het enige lichtpuntje in de hele situatie is dat ik al op 9 april geopereerd kan worden. Ze hadden deze datum eigenlijk gepland om rechts een prothese te plaatsen, maar dit wordt helaas links de heupkop weghalen. Tevens worden er kweken afgenomen om vast te stellen of de bacterie weg is of deze nog aanwezig is. Met alles wat al gebeurd is zou het mij niet meer verbazen. Ik hoop van niet omdat ik de antibiotica redelijk zat ben.

Kwekerij Jonker gaat nog erg goed. Voor de liefhebbers nog een foto 🙂

Ook is er een contact pagina toegevoegd. Op verzoek om wat makkelijker contact te kunnen opnemen.

 

20140402-124917.jpg

20140402-125031.jpg

Leave a Reply