Extra onderzoek

Weer een kleine wijziging in de planning, er wordt een extra onderzoek ingepland. Donderdag 27 maart ga ik naar Leiderdorp voor een PET-scan. Sinds ik in de rolstoel zit (wat vrij goed gaat) heb ik steeds meer last van mijn linkerheup (die dus nog niet is geopereerd). De fysio en dokter hier vertrouwden het niet helemaal en wilden dus een extra onderzoek. Ik denk dat ik wel blij mee ben want ik twijfel ook over wat er nu weer aan de hand is.

Wel is het zeker dat de operatie op 2 april daardoor niet door zal gaan. Ik ben benieuwd wat het plan wordt, maar dat zal natuurlijk afhangen van de uitslag van de PET-scan.

Voor de rest gaat het allemaal vrij goed. Op de strubbelingen met de planning hier om een simpele afspraak te maken dat ik om x tijd de rolstoel in wil en dan na een uur toch ook weer eruit wil terug naar bed. Kennelijk is dat een soort raketwetenschap hier en blijft dat fout gaan. Gisteren is bij mij even de bom gebarsten omdat ik er zo moe van wordt dat ze allemaal elkaar steeds de schuld geven dat het niet lukt. Mijn grens was in elk geval bereikt, dus ik ben benieuwd of het voortaan beter zal gaan.

Kwekerij Jonker is ook van start gegaan. Om de kamer wat op te fleuren heb ik nu een pot en een bak staan waar plantjes in moeten gaan groeien 🙂  Afgelopen vrijdag geplant en vandaag zijn al enkele groene sprietjes te zien die uit de aarde komen. Ik heb tomaten, pepers, paprika, munt, peterselie, basilicum en thijm geplant als het goed is. We gaan het meemaken, ik hoop dat het allemaal netjes gaat groeien.

Ik hou jullie op de hoogte van het onderzoek en de datum, als ik meer weet zal ik het hier plaatsen.

20140325-133012.jpg

20140325-133029.jpg

20140325-133050.jpg

Leave a Reply