The day after

Zo ik leef weer 🙂 Gisteren onder het mes gegaan en de operatie is zonder problemen verlopen. De wond lekt nog veel vocht/bloed, maar dat was te verwachten en daar hoef ik me niet druk om te maken.

Het doet nog veel pijn, maar dat is tijdelijk. Nu dus lekker veel rusten en dan zien we wel weer verder. Voor de rest geen nieuws 🙂

–kleine update–

Ze hebben dus inderdaad nu de linkerheup kop verwijderd. Tevens zijn er gentakralen (60 stuks) geplaatst om de eventuele bacterie te bestrijden. Er zijn uiteraard kweken afgenomen waar ik over 2 weken de uitslag van heb. Ik zou eerst ook meteen antibiotica krijgen, maar daar heb ik ze niet over gehoord. Morgen in elk geval opnieuw foto’s maken van de heup. Ook hebben ze gelukkig al bloed geprikt om mijn HB te bepalen zodat ik niet weer met een laag HB wordt weggestuurd ivm het bloedverlies tijdens de operatie.