Norovirus

Ole, het NorovirusΒ is gearriveerd in de Eshoeve. Ik ben erg benieuwd of/wanneer ik het norovirus krijg aangezien het zeer besmettelijk is. Vandaag netjes een brief ontvangen dat het geconstateerd is en dat men maatregelen neemt. Gelukkig lijkt de besmetting voorlopig op Albatros 3 mee te vallen, ik geloof dat er maar enkele patienten besmet zijn.

In de brief staat dat bezoekers beter niet kunnen komen, maar als men toch wil uiteraard handen wassen (zeep, geen alcohol) en niet naar andere afdelingen. Het grand cafe is ook gesloten dus geen cappuccino πŸ™

Zelf ga ik voor de zekerheid even niet in de rolstoel en blijf ik lekker op me kamertje πŸ™‚ Voor de rest gaat alles redelijk ok en maken we het beste ervan.

-update-

Helaas is het konijn doodgegaan. Ik zal hem missen maar hij heeft een goed leven gehad.

20140317-124315.jpg

Leave a Reply