Kleine update

Na weer wat weken radiostilte kan ik gelukkig weer wat melden.

Vandaag een bezoek gebracht aan het LUMC om dr. van der Heijden te spreken. Ik was afgelopen 2 weken al gestopt met de antibiotica, maar de bloedwaarden waren nog niet optimaal. Dit werd veroorzaakt door een griepvirus wat in de Eshoeve heerst. Ik ben er zelf enkele dagen goed ziek van geweest. Maar ik dwaal af.

Het goede nieuws is dat er een datum gaat worden ingepland voor het plaatsen van een heup! Ik heb nog geen datum, maar de verwachting is z’n week of 6, dus eind Maart. (Gaarne mij niet elke dag te vragen of ik de datum heb, die zal ik uiteraard zo spoedig mogelijk op het blog plaatsen). De afspraak is dat we gaan opereren mits alle bloedwaarden goed blijven. Volstrekt logisch en acceptabel. Ik hoop dat alles goed blijft en we die stap kunnen maken. Ik wil geen onnodig risico lopen.

De andere optie die ik kreeg was niet opereren en proberen zo goed mogelijk te revalideren zonder heup. Dit zie ik nog niet zitten. Ik probeer eerst met de heup. Er blijft namelijk nogsteeds het risico dat de bacterie in mijn lijf zit en dus kan gaan onsteken bij de heup. Hier moeten we maar niet van uitgaan.

Voor de rest is er weinig nieuws. Ik ben bezig met het aanvragen van een WIA-uitkering omdat de 2 jaar ziekte eraan komt. Erg vreemd dat het nu allemaal zo dichtbij komt. Het is daardoor ook een raar gevoel over hoe dit allemaal verder loopt, een beetje onwerkelijk. Ook met de veranderingen in mijn prive situatie erbij is het soms wel veel om allemaal goed een plekje te geven. De fysio oefeningen gaan ook langzaam vooruit, maar het is erg pittig. Ik wil steeds meer dan mijn lichaam aankan en dat is soms erg frustrerend.

Bovenop dit allemaal heeft zelfs mijn konijn nu maar besloten te stoppen met eten :(. Dat is helemaal niet de bedoeling. Gelukkig wordt hij goed verzorgd door mijn ouders en mijn broertje en hopelijk gaat hij weer braaf eten zodat hij er nog is als ik ooit thuis kom.

Ik hou jullie op de hoogte wanneer de operatiedatum bekend is, tot volgende update 🙂

Leave a Reply