Weer in het LUMC

Gisteren weer onder het mes geweest. Ze hebben de wond gespoeld en weefsel afgenomen om te testen. Over 2 weken hoor ik pas de uitslagen over hoe het met de bacterie gaat. Goed nieuws is erg welkom voor de verandering.

Veel napijn na de operatie, meer als voorgaande keer. Valt toch weer even tegen. Ingegroeide teennagels zijn ook meteen aangepakt, en die doen ook flink pijn. Maar het is allemaal voor het grotere doel en dat het gauw weer over gaat.

Morgen (vrijdag) weer naar de Eshoeve. Ze willen je altijd graag zo snel mogelijk weg hebben. Wat wel gezellig is dat ik weer met dezelfde patient als vorige keer op de kamer lig, dus maakt het een stuk gezelligger.

Nu dus rustig afwachten en hopen dat de pijn gauw verminderd. Gelukkig vliegen de dagen nog voorbij en heb ik genoeg om handen om lekker bezig te blijven.

Tot de volgende update

Leave a Reply