En weer in de Eshoeve

20131117-105428.jpgVrijdags weer terug naar mijn vertrouwde stekje in de Eshoeve. De ambulance was maar 2 uur te laat. De rit viel gelukkig erg mee aangezien ik nog wel veel pijn had.

Op mijn kamer heb ik sinds kort door Remco ook mijn ps3 staan met GTA V. Erg fout maar toch mega bedankt Rem. Ook lekker in de avond films daardoor op de grotere tv kunnen kijken ipv op de laptop is een fijne luxe.

De pijn en het lekken van de wond blijft. Dat zint me niet zo vooral omdat het veel pijn doet om steeds opnieuw te verbinden.

Zoals gebruikelijk redt ik me prima overdag. Als ik me goed voel ben ik voor Magion aan de slag en anders kan ik muziek luisteren en tv series kijken. Ik hoef me gelukkig niet te vervelen.

Thuis mis ik wel steeds vaker. Het duurt gewoon te lang. De ambulance zusters die mij kwamen ophalen afgelopen keer waren dezelfde als de keer van 14 januari. De tijd is echt hard gegaan maar er is nog geen indicatie wanneer ik sterk genoeg ben om eens naar huis te gaan op een normale manier. We moeten maar afwachten.

Leave a Reply