dag 2 zonder nieuwe heup

Zo… ik ben bij Bas in het ziekenhuis en we hebben net kort de orthopeed gesproken.
De verwachting is dat de uitslagen van de kweek ongeveer 1 week gaan duren en daarbij welke antibiotica hier goed op werken. Mogelijk krijgt Bas wederom een lijninfus zodat de antibiotica goed kan worden aangesloten. Vermoedelijk ligt Bas zeker 2 wkn in het ziekenhuis en daarna gaat hij dan terug naar het verpleegtehuis of het revalidatiecentrum. De verpleegkundige zullen samen met Bas gaan kijken waar hij naartoe kan. Wij hebben al wel aangegeven dat naar huis gaan geen optie is omdat Bas hier te zwak voor is.

De pijn is momenteel nog hevig aanwezig. Bas is erg misselijk door de pijnstilling en heeft hierdoor al vaak overgegeven. De morfinepomp is aan de eene kant erg prettig omdat Bas dit zelf kan bedienen aan de andere kant zijn de bijwerkingen niet zo prettig.

gr Femke

Leave a Reply