Prinsenhof

Bas is vorige week Woensdag verhuisd naar Prinsenhof. Hij zal hier blijven tot hij hopelijk geopereerd wordt. Gerard gaat mee naar de afspraak met de orthopeed op 16-7. Ik kan me nog goed herinneren dat de orthopeed aangaf dat een verpleegtehuis geen plaats is voor een 30-jarige man. Misschien dat we dat nog maar eens gaan bespreken met deze beste man. Al met al wij zijn er wel klaar mee.

Het mooie was dat er in Sophia aangegeven was dat er WIFI zou zijn en dat Bas ook een tv zou hebben. Daar aangekomen blijkt er dus geen WIFI te zijn en ook geen TV. Dit laatste was snel geregeld en als het goed is werkt vanaf vandaag de WIFI. Mooie van al is dat we wel een eigen bijdrage moeten betalen. Hierin wordt ons salaris en spaargeld meegenomen. Sparen is in dit geval dus niet echt verstandig.

Na de 16de zal ik weer een update plaatsen.

Leave a Reply