Nieuwe heup.

Het blog heeft er een tijdje uitgelegen. De server lag plat en Bas kon het vanuit het verpleegtehuis niet maken.

Afgelopen Dinsdag zijn er weer in het LUMC geweest. Bas heeft een beenmergpunctie gehad en we zijn bij de orthopeed geweest. Deze gaf aan dat hij wel ziet dat Bas minder pijn heeft maar dat hij het met ons eens is dat het zo niet meer kan. Hij had Bas al op de lijst gezet voor een nieuwe heup. Op 7-8-2013 zal Bas geopereerd worden. Het plan is dat alleen de slechte heup vervangen gaat worden. Mocht blijken dat de andere heup er toch slechter aan toe is dan verwacht dan zal deze kort daarna mogelijk ook vervangen worden. Wij gaan ervanuit dat er maar 1 heup vervangen hoeft te worden. Het blijft voor ons nog steeds spannend. Doordat er al zoveel heeft tegen gezeten gaan wij er niet standaard vanuit dat alles goed gaat. Een nieuwe heup zetten heeft immers ook consequenties. Er kan een ontsteking optreden en dat zou voor Bas slecht nieuws zijn. Zijn weerstand is nog steeds verminderd en hij is nog steeds erg mager. Al met al zijn we wel blij dat er eindelijk weer wat gaat gebeuren. Bas zal 10 dagen in het ziekenhuis moeten blijven en daarna weer revalideren. Zelf hopen wij dat hij het einde van dit jaar weer thuis is.

 

Leave a Reply