Sophia Revalidatie.

Bas is vanochtend dan toch eindelijk naar Sophia revalidatie gegaan. Wat ons een beetje tegen viel is dat hij misschien 6 tot 8 wkn zal moeten blijven. Het duurt ongeveer 2 wkn voordat er een behandelplan is opgesteld. Dan kan er ook een betere indicatie van de opname duur worden afgegeven. Bas deelt zijn kamer en er zijn ook strengere bezoektijden. Revalidatie therapie gaat altijd voor (logisch), Bas zal een weekrooster krijgen waarin hij kan zie hoe laat hij waar moet zijn. Mocht iemand op bezoek willen komen neem dan ook even contact met ons op. Dan kunnen we alles afstemmen. Vanmiddag zijn ze al langs geweest om een elektrische rolstoel aan te meten. Bas is dan niet zo afhankelijk van van andere en kan zelf overal heen rijden. Dit zal zodra hij in een gewone rolstoel kan of achter de rollator kan weer veranderen. De sfeer in het revalidatiecentrum is gemoedelijk. Bas heeft een persoonlijk begeleider waar ook ik met mijn vragen terecht kan. Daarnaast is er voor mij de mogelijkheid om een dag mee te kijken met Bas zijn therapieën.

Leave a Reply