Revalidatie kliniek.

Als alles meezit mag Bas begin volgende week naar Sophia revalidatie in Den Haag. Ik zal blij zijn als hij weg kan uit het LUMC. Vanavond bemoeide chef de boterham (de dame van de maaltijden) zich weer met het eten wat ik voor Bas meeneem. Het is niet conform de regels en het is zeker niet de bedoeling dat ik ook mee eet. Ik heb mijn mond proberen te houden maar toch werk ik op haar zenuwen, Bas had het over mijn non verbale communicatie (ik weet van niets).Ik probeer juist onderstaande na te doen.

Ze lijken in het LUMC te vergeten dat er ook een leven is buiten het ziekenhuis. Dat ik vandaag in Den Haag en Amsterdam aan het werk ben geweest, vervolgens me gehaast heb om thuis te komen daarna nog eten heb gemaakt en naar Leiden ben gereden vergeten ze voor het gemak. Ik ben er redelijk klaar mee. Gelukkig zijn er ook een aantal aardige verpleegsters die een normaal gesprek met je aan kunnen gaan. Ik hoop dat BAs zo snel mogelijk naar de revalidatie kliniek kan.

Groetjes Femke.

 

Leave a Reply