so far so good

Hier weer een update!
Bas ligt nog steeds in het LUMC. Hij is nog vaak misselijk en moet regelmatig overgeven. Hij heeft nog wat huid allergie door de bestraling en chemo. Dit uit zich in rode vlekken en soms wat jeuk. We hebben gisteren een gesprek gehad met de dokter. Tot op heden zijn ze tevreden over hoe alles medisch gezien verloopt. Bas heeft nog geen koorts gehad en dat is positief. De dokter gaf aan dat er een kans is dat Bas eind volgende week naar huis mag. En er is ook een kans dat konijn gewoon bij ons kan blijven  Deze arts wist namelijk niet waarom konijn weg zou moeten. Over andere diersoorten is bekend dat ze ziektes met zich meedragen maar dit is niet bekend bij kleine knaagdieren. Dus dat is wel goed nieuws.

Wij sturen dit jaar geen kerstkaarten dus bij deze willen wij jullie prettige feestdagen en gelukkig Nieuwjaar toewensen.

 

 

Leave a Reply