ach ja….

Ach ja…. het lijkt bijna te wennen dat er altijd wel wat is. Bas heeft afgelopen weekend koorts gekregen. Er is toen met¬†antibiotica¬†gestart. Tot op hede heeft dit echter nog geen effect dus zijn ze er weer mee gestopt. De arts wil nu kijken of de koorts weg gaat zonder medicatie. Bas is erg verkouden en grieprig dus mogelijk komt de koort daardoor. De bloedwaarde`s zijn langzaam aan het stijgen. Dus dit is wel goed nieuws. De granulocyten zijn nog onmeetbaar. Dit is een beetje vreemd omdat de leukocyten al wel te meten zijn. Mogelijk dat de granulocyten bezig zijn om de koorts aan te pakken en dat ze daardoor niet te meten zijn. (granulocyten zijn onderdeel van de leukocyten)

Deze week naar huis zit er dus niet in voor Bas. We hopen nu dat hij volgende week naar huis mag. De misselijkheid is er nog steeds maar lijkt nu te komen door de grote hoeveelheid slijm die Bas in zijn mond heeft. Eten gaat nog niet zo goed. We hebben afgesproken dat Bas dit langzaamaan weer op gaat bouwen maar door de misselijkheid en de griep lukt het niet echt.

groetjes Femke

 

Leave a Reply