al weer een aantal dagen thuis.

Zo Bas is al weer een aantal dagen thuis. Het gaat erg wisselend, hij is nog erg moe en slaapt met regelmaat overdag. Ook zijn er al weer de nodige bijwerkingen die de hoek om komen kijken. Bas is erg verkouden en heeft last van slijm in zijn keel. Dit zorgt ervoor dat hij veel misselijk is en vaak moet overgeven. Gisteren moesten we terug naar het ziekenhuis omdat Bas zijn nierwaarde niet goed waren. Toen we onderweg waren en op de parkeerplaats stonden is Bas van zijn stokje gegaan in de rolstoel. Erg fijn…… In het ziekenhuis ging het al niet veel beter. We hebben bij de polikliniek direct om een bed gevraagd zodat Bas kon liggen. De hele dag is hij erg zwak geweest. Na overleg met de hematoloog is besloten dat hij 2 zaken bloed kreeg. Bas zijn HB was laag en ze hoopte dat dit ging helpen. Rond 19.00u waren we eindelijk thuis. Bas was nog erg moe en vandaag lijkt het iets beter te gaan. De misselijkheid en braak neigingen zijn er echter nog.

Bas heeft ook last van zijn heup. We zijn al bij de orthopeed geweest en de eerste vraag was wanneer hij kon opereren. Voorlopig zit dit er niet in. Bas heeft nu pijnstillers gekregen en tabletten om te kijken of zijn boten nog wat beter worden. Over 6 wkn moet Bas weer opĀ controleĀ en dan gaan ze weer verder kijken.

We verwachten dat de situatie te komende maanden niet veel zal veranderen. Er zullen nog wel wat bijwerkingen komen en misschien ook opname`s in het LUMC. Het zal nog zeker 3 maanden duren voordat het iets beter zal gaan. Tot die tijd is iedere goede dag er 1.

Leave a Reply