LUMC

Zo….. Bas ligt in het LUMC.

Vanochtend werd hij om 10.30 verwacht. We waren een beetje vroeg 10.00 dit was geen probleem. We werden naar Bas zijn kamer gebracht en kregen veel uitleg. Bas moest nog even naar de KNO om een gehoortest te doen. Het kan zijn dat zijn gehoor door de medicatie, bestraling en transplantatie beschadigd wordt. Straks zijn we met 2 slechthorende in huis. Bas heeft ook een infuus in zijn rechter bovenarm gekregen. Ze werken in het LUMC met andere infusen dan in het Haga. We zijn nog redelijk de luxe van het Haga gewent. De kamers in het LUMC zijn ouder (dat is niet zo moeilijk aangezien het Haga nieuw is) maar voldoen prima. Bas heeft een betere tv en er staat hier zelfs een laptop op de kamer. Ik heb toch nog onze eigen laptop meegenomen. Dan kan Bas nog film kijken als hij wil. Morgen om 12.30 moet Bas bij de radiologie zijn. Daar zal hij dan op ieder zijde 20 min bestraald worden. We zullen laten weten hoe dit is verlopen.

Locatie LUMC:
Verdieping 6C kamer 36.
Als iemand een kaartje wil sturen kan dat naar ons huis adres.

gr Femke

Leave a Reply