Het lijkt eraan te komen

Gisteren zijn we in leiden geweest bij de afdeling radiotherapie. Hier hebben ze me opgemeten voor de bestraling. Ik zie er best wel tegenop. Het is een zware bestraling die je niet overleeft als je daarna geen stamceltransplantatie krijgt.

Ook hebben we nog kort met de dokter gepraat. Ze gaan nog overleggen of ik wel of niet de zware kuur krijg. Ze vinden dat ik niet de lichte kuur kan krijgen wegens de ziekte die ik heb. Maar ik moet het fysiek aankunnen en dat is momenteel de grote vraag. Ookal wil me gevoel het liever niet heb ik zelf ook het idee dat ze maar met de zware kuur moeten beginnen. Na de transplantatie lappen ze me maar op in een revalidatiecentrum.

Het laatste puntje is dat ze nogsteeds er niet op vertrouwen dat ik geen infectie heb. Ik lig nogsteeds in het ziekenhuis maar wil erg graag een paar dagen thuis zijn voor de opname in Leiden. Het is hier nu een punt van discussie. Ik ben er redelijk klaar mee. We hebben vandaag weer overleg of ik naar huis kan.

Leave a Reply