Extraatjes

Zo we zijn sinds gisteren weer in het ziekenhuis. Ik had al de hele week in de avond lichte verhoging. Toch maar het ziekenhuis gebeld en we moesten het in de gaten houden en bellen als het erger werd.

De verhoging werd een steeds groter deel van de dag maar ik had er weinig last van behalve eerder moe. Ik was druk elke dag aan het trainen met de Fysio toen ik erge pijn in mijn heup kreeg. Volgens de Fysio was het een slijmbeursontsteking. De pijn werd alleen steeds erger op de woensdag. Ik verging echt van de pijn. In de avond had ik 39,4 koorts dus dat was ook niet goed.

Donderdag in de ochtend nog 39,3 koorts en me heup pijn nog erger geworden. De dokter gebeld en die wou dat we naar de spoed eisende hulp gingen. Dit keer zaten we na 5 minuten al in een behandelkamer. Er werden foto’s gemaakt om een eventuele ontsteking te vinden of andere narigheid.

Uit de onderzoeken kwam weinig terug behalve dat er ergens een ontsteking moet zijn. Tevens kon de dokter nog een mri regelen. Uit die scan kwam nuttige informatie. Er zat veel vocht in de heup wat de pijn veroorzaakt en wat slechter nieuws dat ik osteo necrose heb. Dat is iets met afsterven van stukken bot en dat is niet zo positief.

Vandaag is er vocht uit mijn heup gehaald en de pijn is flink gezakt. Wel zit ik nog flink aan de pijnstillers dus ik weet niet exact hoeveel. De reumatoloog is ook langs geweest en gaat anti biotica voorschrijven. Ik mag de heup niet belasten dus moet krukken gebruiken.

Voor de rest gaat het wel ze gangetje… Ik krijg zometeen 2 zakken bloed om de bloedwaardes op te krikken.

Leave a Reply