Ziekenhuis

Zo,

ik lig weer in het ziekenhuis sinds afgelopen woensdag. De lijn is gezet, dat ging zonder problemen bij de afdeling radiologie. Donderdag de chemo’s ontvangen en de ruggenprik. Van de MTX in de ruggenprik een mooie rode kop gekregen maar dat trekt ook langzaam aan weg. Goed spoelen en dan gaat het snel. Gelukkig kon vrijdags al het infuus worden losgekoppeld. Dit geeft meteen een stuk meer vrijheid.

Vandaag opeens goed nieuws. De dokter kwam langs en vond dat het goed ging. Ik voel me zelf ook goed, dus ik mag een nachtje thuis slapen. Vreemd gevoel zo, nu ik toch het kiem-arme dieet volg en dan toch naar huis. Ik heb er al helemaal zin in om vanavond lekkere pasta te maken, iets wat ik toch mis in het ziekenhuis. Maar ik was dus goed verbaasd dat het mag.

Femke komt me zo halen, en dan moet ik morgen voor 11h00 hier weer zijn voor de volgende chemo. Niet verkeerd dacht ik zo. Moet uiteraard wel het bezoek even inlichten dat ik tijdelijk verhuisd ben 🙂

 

Leave a Reply