Goed nieuws

Vandaag naar het ziekenhuis geweest voor de afspraak, ik wordt woensdag de 19e weer opgenomen voor 3 a 4 weken. Ik krijg gelukkig nu meteen een lijninfuus wat natuurlijk scheelt bij het prikken. Vorige keer was het zetten van een infuus niet echt geslaagd en mijn armen hadden weinig zin om dit keer weer lek geprikt te worden.

Het goede nieuws is dat er een stamceldonor voor me gevonden is. Dit is dus erg fijn om te horen en er valt hier een zware last van mijn schouders. Er wordt wel steeds gezegd dat ik goede kans op een donor had, maar tot nu toe had ik steeds de slechte kans te pakken. Het nieuws doet me veel goed.

De planning is dat ik 21 november wordt opgenomen in het LUMC, en op 28 november de transfusie plaatsvindt. Eind oktober worden er nog diverse onderzoeken uitgevoerd waarvoor ik ook naar het LUMC moet komen.

Onze trouwdag was ook erg leuk. Nogmaals willen we jullie allemaal bedanken voor jullie aanwezigheid. Het is echt een hele mooie dag geworden en we denken er graag aan terug. We zijn de dag erna lekker op vakantie geweest naar Italië. Alles is goed gegaan en voel me praktisch “beter”, het klinkt vreemd maar je voelt je gewoon weer even goed.

Al met al gaat het nu dus even allemaal goed, en nu gaan we weer een periode in van nieuwe chemotherapie. We houden jullie op de hoogte.

Leave a Reply