30-7-2012

Zo we zijn weer terug thuis vanuit het ziekenhuis. Wij waren benieuwd of we op tijd geholpen werden aangezien Bas niet in de agenda stond. Maar we waren zelfs 10 min eerder aan de beurt. De uitslag van de beenmergpunctie is goed. Dus dat is goed nieuws.

Bas is morgen klaar met zijnĀ consolidatieĀ A kuur. Hij krijgt dan 1 week rust en dan zal de B kuur gestart worden. Bas moet daarvoor naar het ziekenhuis vermoedelijk zal dat rond 8 Augustus zijn. Onduidelijk is hoe lang dit zal zijn dit hangt namelijk af van hoe snel hij de chemo verwerkt. Vervolgens mag hij dan weer een aantal dagen mee naar huis, het is allemaal nog redelijk onduidelijk hoe en wat dit komt mede omdat het er gewoon van afhangt hoe alles zal gaan. De kuur zal in totaal tot ongeveer eind Augustus duren. Bas mag 1 week eerder met bepaalde medicatie stoppen dit zodat hij nog redelijk fit kan zijn als we trouwen. Plan is dan ook dat dit eind Augustus begin September zal zijn. Na de consolidatie zijn er nog 2 intensificatie kuren. Daarna zal de stamceltransplantatie plaats vinden. De stamcelverpleegkundige was vandaag niet aanwezig. Dokter Weijermans wist namelijk niet of er al een donor gevonden is. Hij heeft wel aangegeven dat wij hiervan op de hoogte zullen worden gebracht als de donor gevonden is.

Bas ziet er op tegen de volgende kuur. Mede omdat er dezelfde soort chemo wordt gebruikt als tijdens de eerste kuur. Nu eerst even een weekje niets. We gaan proberen om samen nog wat leuke dingen te doen voordat hij weer het ziekenhuis in moet.
Groetjes Femke

Leave a Reply