Bas is jarig!!!

Bas wordt vandaag 30. Je zou denken aanleiding voor een feestje. Als Bas niet ziek was geweest was dit ook zeker geval geweest. Jammer genoeg zijn we alle 2 niet echt in een feeststemming. Bas had gezegd geen slingers te willen en ik had geen idee wat ik voor hem moest kopen. Vanochtend zijn we samen taart gaan halen voor op Bas zijn werk. Hij wil toch graag trakteren en even langs gaan. We hebben samen een broodje bij de Hema gegeten en vervolgens weer naar huis gegaan.  Vanmiddag komen de ouders op bezoek en daar blijft het vermoedelijk bij.

Ik ben afgelopen zaterdag samen met mijn moeder mijn trouwjurk gaan halen. Sile had van tevoren mijn haar gedaan zodat ik een idee had hoe het eruit zal zien.. De jurk hangt nu in mijn oude kledingkast. Papa mag hem niet zien dus er hangt een dekbedden overheen. Veel mensen vragen zich af wanneer we gaan trouwen. Wij weten het zelf ook nog niet precies. Vermoedelijk ergens eind augustus begin september. Jef en Marijke zijn dan terug van vakantie en als Bas dan zijn kuur die dan loopt heeft afgerond gaan we een datum prikken. We trouwen alleen in het gemeentehuis in leidschendam en daarna is het klaar. Het fijne is dat ik de gemeente kan bellen en dat ze dan kijken wanneer er die week een plekje is.

Bas zijn bijwerkingen van de chemo spelen met name op woensdag donderdag en vrijdag. Zaterdag gaat het dan langzaam iets beter. Het slapen verbeterd ook gestaag. Volgende week weer een afspraak met de hematoloog. We hopen dan de uitslag van de punctie te krijgen.

gr Femke

Leave a Reply