3-7-2012

Gisteren zijn we weer in het ziekenhuis geweest. Nogmaals Bas zijn pijnklachten aangekaart. De arts gaf aan dat hij niets anders voor kan schrijven dan paracetamol. Dit omdat morfine e.d Bas zijn darmen stil zullen legen. Nu is het alleen wel zo dat de pijn vaak niet meer uit te houden is. Hierdoor slaapt Bas nog steeds slecht.

Bloeduitslagen waren deze keer ook weer goed dus dat is mooi. A.s Donderdag krijgt Bas een beenmergpunctie om te kijken of de blasten onder de 5% zitten. Als dit het geval is dan heeft de eerste chemo goed zijn werk gedaan. De arts heeft aangegeven dat er volgende week wel verder gekeken gaat worden naar hoe nu verder. Dit staat los van Bas zijn pijn klachten. De arts gaf wel aan dat hij hoopt dat Bas nog een beetje opknapt en lichamelijk aan kan sterken.

Vandaag gaat het nog steeds niet lekker met Bas. Voor de zekerheid toch maar gebeld naar het ziekenhuis. Maar er kan niets gedaan worden. Een opname zou kunnen maar dat hebben ze liever niet. Bas moet toch thuis aansterken. Het ziekenhuis zal niet veel anders zijn dan thuis.

gr Femke

Leave a Reply