Zondag 3 Juni 2012

Goedeavond!!!!

Ik ben voor de verandering weer eens in het ziekenhuis. Ik heb vannacht lang en goed geslapen dus dat is erg prettig. Vanmiddag ben ik ook bij Bas geweest en hebben we samen filmĀ gekeken. Daarna ben ik naar huis gegaan om te eten en even tv te kijken. Konijn was nergens te bekennen. Dit zit al de hele dag onder Bas zijn pc op zijn kussen. Nu ben ik net weer terug bij Bas. Ik heb beneden op zijn verzoek chipjes gekocht. Kunnen we straks samen film kijken. Veel anders hebben we hier niet te doen. En Bas maakt dermate weinig mee dat hij ook niet veel te vertellen heeft. Hij lijkt echter wel steeds meer op te zwellen van al het vocht. Hij heeft net een prik gehad waardoor hij meer moet plassen. In het afgelopen kwartier is hij al 3 keer geweest. De prik lijkt beter te werken dan de pillen. Zo wij gaan film kijken… fijne avond allemaal.

Gr Femke

 

Leave a Reply