Weekend begint goed

Vandaag goed geslapen. Ik heb te horen gekregen dat ik nu 2 dagen zonder harry de infuuspaal mag rondstruinen hier dus dat is wel fijn. De chemo heb ik nog weinig last van. De volgende dosis is dus over 2 dagen. In de tussentijd krijg ik nog prednison en wat andere prikken en pillen.

Ik hoop dus 2 hele saaie dagen te berichten. Net ook lekker kunnen douchen en vandaag maar rustig wat filmpjes kijken en onderzoekjes steeds ondergaan. Enige wat nu even omlaag mag is me gewicht. Ik hou veel vocht vast en weeg nu 88,5kg. Daarom is ook het infuus even eraf. Wel voldoende blijven drinken om de chemo netjes uit te plassen.

–update–

2 keer gefietst, wat bezoek gehad en bloedwaardes zijn ook wel ok. Niks te klagen dus. Weer nasi gegeten, smaakt goed 🙂 Een dag als dit is zo gewoon luxe. Geen infuuspaal en geen grote ongemakken. En dan toch ziek zijn. Rare wereld.

–update 2–

Na het avondeten zelf 89,5. Weer een plaspil gekregen om vocht af te drijven.

 

Leave a Reply