De 1e echte chemo dag

De chemo valt voorlopig erg mee. Mag niet klagen. De ruggenprik voel ik nog goed, ze hebben er vloeistof uitgehaald voor onderzoek en chemo medicatie ingestopt. Je kan er hoofdpijn van krijgen maar dat viel reuze mee. Op doktors advies moet je dan cola of koffie drinken. Omdat je het 1e uur moet liggen is cola een stuk makkelijker.

De chemo kuren zijn vandaag lekker doorgelopen. Ik weet niet wanneer de volgende komt, ik beleef het dag tot dag en laat me verassen. De eetlust is ook nog goed, eet gewoon goed en het smaakt me nog lekker.

Ik heb weer 2 zakken bloed gekregen en 2 zakken witte nogwat, ben de naam kwijt maar dat is om je bloed ook weer te kunnen laten stollen. Tevens geven die grappenmakers hier je laxeermiddel, sochtends kreeg ik cleanprep waarvan je al goed naar de wc moet, en in de avond nog iets gekregen om extra te plassen. Ik begin redelijk wat vocht vast te houden en dat mag er wel weer uit.

De rest van de middag en avond lekker lui gedaan wegens de rug, heb helaas niet gefietst, dus ik struin maar een keer extra over de gang om toch wat beweging te hebben. Met een beetje geluk zijn de volgende chemo dagen ook lekker saai 🙂

Leave a Reply