Toen was er een week voorbij

Zo…….. En dan is er opeens een week voorbij.

We hebben vanmiddag de dokter gesproken. Zoals Bas al schreef hebben we veel informatie gehad. Vrijdag start de chemo, erg spannend allemaal. De dokter gaf wel aan dat Bas wel een serieuze vorm van leukemie heeft. Zijn waardes waren dermate hoog bij binnenkomst dat dit toch erg zorgwekkend is. Nu zijn de waardes gedaald en daar is men wel blij mee.

Ik ben vanochtend weer naar m’n werk gegaan. De afleiding was erg prettig maar ik moet oppassen ┬ádat ik mezelf niet voorbij ga lopen. Echter is het voor nu wel prettig. Op m’n werk krijgen alle ruimte en tijd om me met Bas bezig te houden. Dit zorgt dat ik me daar geen zorgen over hoe te maken.

Alle informatie die we hebben gehad zorgt er wel voor bannen hersenen weer op volle toeren draaien. Ik probeer me echter niet te druk te maken over wat als….. Vrijdag de chemo en dat is de eerste zorg. We wachten maar even af.

Het gekke konijn is al de hele week opzoek naar Bas. Skype snapt konijnn niet echt. Dat gekke gezicht op de iPad of iPhone is toch maar raar. Ook konijn zal blij zijn als Bas even naar huis mag. Dit duurt nog wel even maar tot die tijd overleven wij wel.

 

Gr Femke .

Leave a Reply