30 mei, woensdag.

Gisteren nog in de avond goed gefietst. Even lekker trappen naar nergens met muziek erbij. Daarna lekker moe en niet te laat gaan slapen. Ik slaap hier de laatste dagen wel erg goed. Vreemd genoeg zelfs als je snachts weer even wakker wordt na een controle meteen iets later weer in coma.

Vanochtend werd ik al 2 keer verrast, eerst kwam me Pa nog langs en daarna kon ik om 8h30 al naar de MRI scan. De scan is lekker lawaaiig maar met een kwartiertje weer voorbij.

Na de MRI was ik nog los gekoppeld van het infuus dus heb voor het eerst zelf eens weer kunnen douchen. Daarna weer een kwartiertje kunnen fietsen.

Tevens kreeg ik vandaag weer iets van witte bloedplaatjes om de stolling te bevorderen. Ik werd ook ingepland om een infuuslijn in het sleutelbeen te krijgen. De hematoloog komt je dan “opereren” op de kamer zelf.

Je wordt netjes ingepakt en ze gaan druk aan de slag. Helaas is het niet gelukt en moet ik vanmiddag of nog waarschijnlijker morgen dan beneden geopereerd worden bij de radioloog. Na de mini operatie nog wel steeds een beetje zwaar gevoel op de borst, maar dat kan ook met het kuchje te maken hebben. We zien wel.

 

Leave a Reply